Dette er skikkelig fast food. Retten består av pasta, i dette tilfellet spaghetti og pesto. Dette er noe av det enkleste man kan lage og noe av det beste som finnes. Lager du pestoen selv, så blir det enda bedre. Trykk her for å se hvordan jeg lager hjemmelaget pesto.

Spaghetti med pesto

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dette er skikkelig fast food. Retten består av pasta, i dette tilfellet spaghetti og pesto. Dette er noe av det enkleste man kan lage og noe av det beste som finnes. Lager du pestoen selv, så blir det enda bedre. Trykk her for å se hvordan jeg lager hjemmelaget pesto.

Ingredienser (4 pers)

  • 400g tørket spaghetti
  • 170g pesto

Start med å koke pastaen etter anvisning på pakken. Rett før pastaen er ferdig tar du av litt av kokevannet i en kopp og setter det til side. Sil av spaghettien, ha den tilbake i kjelen, ha over pestoen og bland godt. Blir pastaen litt tørr så har du over noen spiseskjeer av kokevannet. Anrett på tallerken og server straks. Pasta blir ikke bedre av å stå og vente.

Tips: For litt å få litt mer tekstur i retten så kan du drysse over noen ristede pinjekjerner rett før servering.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

%d bloggers like this: