Kokosmakroner

Kokosmakroner

Kokosmakroner

Jul er tiden for småkaker og kokosmakroner er noe som er veldig enkelt og raskt å lage. Du trenger bare fire ingredienser og nesten ikke noe utstyr så dette er noe du lett kan få gjort på en liten halvtime..

Ingredienser

  • 3 eggehviter
  • 200 g sukker
  • ¼ ts vaniljepulver (kan sløyfes)
  • 200 g kokosmasse

Sett stekeovnen på 180 grader. Ha eggehviter i en gryte, pisk de lett. Ha i sukker og vaniljepulver og bland dette godt. Ha i kokosmassen og sett kjelen på svak varme. Rør massen til den får en konsistens som minner om en litt tykk grøt, ta kjelen av platen. Bruk en teskje og form små topper på ett stekebrett. Stekes midt i ovnen i ca 12 minutter til de er lett gyllende. La de stå på brettet i noen minutter å avkjøle seg før du flytter de over på en rist og lar de bli helt kalde. Oppbevares i en lufttett boks.

Kokosmakroner

God jul

%d bloggers like this: