Dette tror jeg er mitt nye favoritttilbehør, rødløksmarmeladen er så alsidig, den kan brukes til så utrolig mye. Mørk, intens, søt, syrlig og kryddret, her får du nesten hele smaksspektreret i et lite glass. Rødløksmarmelade er kjempegodt tilbehør til pølsa, du kan ha det på ostefatet, den passer supert som topping på posteier, roastbiff, ribbe, stek, biff, du kan ha den på pizza og på mye mye mer.

Rødløksmarmelade

Dette tror jeg er mitt nye favoritttilbehør, rødløksmarmeladen er så alsidig, den kan brukes til så utrolig mye. Mørk, intens, søt, syrlig og kryddret, her får du nesten hele smaksspektreret i et lite glass. Rødløksmarmelade er kjempegodt tilbehør til pølsa, du kan ha det på ostefatet, den passer supert som topping på posteier, roastbiff, ribbe, stek, biff, du kan ha den på pizza og på mye mye mer.

Dette tror jeg er mitt nye favorittilbehør, rødløksmarmeladen er så alsidig, den kan brukes til så utrolig mye. Mørk, intens, søt, syrlig og kryddret, her får du nesten hele smaksspektreret i et lite glass. Rødløksmarmelade er kjempegodt tilbehør til pølsa, du kan ha det på ostefatet, den passer supert som topping på posteier, roastbiff, ribbe, stek, biff, du kan ha den på pizza og på mye mye mer.

Ingredienser

  • 4 rødløk, i tynne skiver
  • ½ ts spisskummin
  • 1 stjerneanis
  • 1 ss rødvinseddik
  • 0,5 dl balsamicoeddik
  • 3 ss brun farin
  • 1 ss mørk sirup
  • salt til tilsmaking
  • olivenolje

Ha olje i en middels varm kjele, surr løken i noen minutter til den begynner å bli blank. Pass på, den skal ikke ta farge. Tilsett resten av ingrediensene, skru ned temperaturen og la det stå å småputre i ca 45 minutter. Balsamicoen skal nå ha blitt seig og sirupsaktig. Smak til med salt. Ha blandingen over et lufttett glass. Oppbevares kjølig.

Dette tror jeg er mitt nye favoritttilbehør, rødløksmarmeladen er så alsidig, den kan brukes til så utrolig mye. Mørk, intens, søt, syrlig og kryddret, her får du nesten hele smaksspektreret i et lite glass. Rødløksmarmelade er kjempegodt tilbehør til pølsa, du kan ha det på ostefatet, den passer supert som topping på posteier, roastbiff, ribbe, stek, biff, du kan ha den på pizza og på mye mye mer.

 

%d