Dette er streetfood på sitt beste, full av smak, det går fort og du kan spise den på farten (det er lov å spise den sittende).  Det er uendelige variasjonsmuligheter når det kommer til fyllet, denne varianten er inspirert av en quesadilla jeg fikk på Hitchiker tidligere i år og jeg lager den veldig ofte etter at jeg har laget pulled pork.

Quesadilla med pulled pork

 

 

Dette er streetfood på sitt beste, full av smak, det går fort og du kan spise den på farten (det er lov å spise den sittende).  Det er uendelige variasjonsmuligheter når det kommer til fyllet, denne varianten er inspirert av en quesadilla jeg fikk på Hitchiker tidligere i år og jeg lager den veldig ofte etter at jeg har laget pulled pork.

Dette er streetfood på sitt beste, full av smak, det går fort og du kan spise den på farten (det er lov å spise den sittende).  Det er uendelige variasjonsmuligheter når det kommer til fyllet, denne varianten er inspirert av en quesadilla jeg fikk på Hitchiker tidligere i år og jeg lager den veldig ofte etter at jeg har laget pulled pork. Jeg lager pulled pork fra svinenakke kjøpt hos Anni´s Pølsemakeri som jeg braiserer i ovnen. Trykk her for å se hvordan jeg lager det.

Ingredienser (4 stk)

  • 100 g pulled pork
  • 1 tynn lefse (tortilla, nanbrød, libabrød eller lingnende)
  • god ost, jeg bruker Västerbottenost og cheddar
  • rødløk, i skiver
  • ruccola
  • vårløk, finsnittet
  • koriander

Topping

Start først med å legge ut lefsene, jeg foretrekker å bruke tynne nanbrød kjøpt hos min lokale grønnsakshandler. Legg lefsen på benken, legg ost, kjøtt, rødløk, ruccola vårløk og koriander på halve og brett, legg så ost på hele toppen og brett en gang til. Legg quesadillaen i en tørr stekepanne, stek i den i 3 minutter på middels varme, snu den og stek den i 3 minutter til. Sjekk at all osten er smeltet, er den det så er den ferdig. Mens quasadillaen ligger i pannen kan du blande sammen majones og Sriracha til den styrken du liker.  Del opp quasadillaen i mindre biter, stable den oppå hverandre. Ha over srirachamajonesen, litt ekstra Sriracha, dryss over chili og koriander. Smakelig måltid

Hva slags street food er din favoritt?

%d bloggers like this: