Jeg postet for en tid siden et innlegg om svinekjaketaco, hvis det blir for fjernt fra den tradisjonelle fredagstacoen med kjøttdeig blandet med tacokrydder så er denne oppskriften noe for deg. Dette tacokrydderet lager enkelt og rask selv. Resultatet blir knallgodt.

Hjemmelaget tacokrydder

Jeg postet for en tid siden et innlegg om svinekjaketaco, hvis det blir for fjernt fra den tradisjonelle fredagstacoen med kjøttdeig blandet med tacokrydder så er denne oppskriften noe for deg. Dette tacokrydderet lager enkelt og rask selv. Resultatet blir knallgodt.

Jeg postet for en tid tilbake et innlegg om svinekjaketaco. Hvis du synes det blir for fjernt fra den tradisjonelle fredagstacoen med kjøttdeig blandet med tacokrydder, så er denne oppskriften noe for deg. Dette tacokrydderet lager du enkelt og rask selv. Resultatet blir knallgodt. Husk på at det ikke finnes noe rett eller galt her, prøv deg frem. Tilsett mer av det du liker, og ta bort det du ikke liker og lag din egen kryddermix.

Ingredienser

 • 2 ss spisskummin
 • 2 ss røkt paprikapulver
 • 1 ss paprikapulver
 • 1 ss flaksalt
 • 1 ss oregano
 • 3 ts hvitløkspulver
 • 2 ts sort pepper
 • 1 ts løkpulver
 • 1 ts korianderfrø
 • 1 ts fenikkelfrø
 • ¼ ts chipotlepulver (eller mer hvis du vil ha en litt hissigere kryddermix)
 • 1 stjerneanis

Jeg postet for en tid siden et innlegg om svinekjaketaco, hvis det blir for fjernt fra den tradisjonelle fredagstacoen med kjøttdeig blandet med tacokrydder så er denne oppskriften noe for deg. Dette tacokrydderet lager enkelt og rask selv. Resultatet blir knallgodt.

Ha fenikkelfrø, korianderfrø, stjerneanis og sort pepper i en morter og gi de en omgang juling, til du får et fint pulver. Ha i resten av krydderiene og bland godt. Oppbevar kryddermixen i et lufttett glass frem til du skal bruke det. Når du skal lage taco, bruker du 2-3 ss av dette pulveret og 1 dl vann til 400g kjøttdeig.

Jeg postet for en tid siden et innlegg om svinekjaketaco, hvis det blir for fjernt fra den tradisjonelle fredagstacoen med kjøttdeig blandet med tacokrydder så er denne oppskriften noe for deg. Dette tacokrydderet lager enkelt og rask selv. Resultatet blir knallgodt.

Har du lyst til å gjøre det enda mer avansert? Lag svinekjaketaco. Trykk her for oppskrift

Har du lyst på digg tilbehør til tacoen? Trykk her for oppskrift på syltet løk.

%d bloggers like this: