Hvis du søker opp capresesalat så får du opp tusenvis av bilder med store fine oppskjærte tomatskiver og mozzarella skjært i tilsvarende skiver, pent dandert på en tallerken. Jeg synes det er mye finere å skjære og rive alt i ulike former og størrelser og legge de litt kaotisk utover. Jeg foretrekker også å bruke småtomater i forskjellige farger, men bruk det du har eller får tak i.

Capresesalat

Hvis du søker opp capresesalat så får du opp tusenvis av bilder med store fine oppskjærte tomatskiver og mozzarella skjært i tilsvarende skiver, pent dandert på en tallerken. Jeg synes det er mye finere å skjære og rive alt i ulike former og størrelser og legge de litt kaotisk utover. Jeg foretrekker også å bruke småtomater i forskjellige farger, men bruk det du har eller får tak i.

Hvis du søker opp capresesalat så får du opp tusenvis av bilder med store fine oppskjærte tomatskiver og mozzarella skjært i tilsvarende skiver, pent dandert på en tallerken. Jeg synes det er mye finere å skjære og rive alt i ulike former og størrelser og legge de litt kaotisk utover. Jeg foretrekker også å bruke småtomater i forskjellige farger, men bruk det du har eller får tak i.

Ingredienser (1 pers)

  • 150 g tomater, delt i alle mulige former
  • 1 stk mozzarella, revet i biter
  • basilikumblader
  • olivenolje
  • Salt & pepper

Anrett tomater på en tallerken, spre mozzarellaen rundt om. Ikke legg for mye innsats i å gjøre det pent, med alle disse fargene blir det pent og deilig rustikt uansett hvordan du gjør det. Ringle over litt god olivenolje. Ett lite dryss med salt og pepper før du avslutter med å plassere noen basilikumblader rundt om.

Tips: Denne retten er fin å ha med seg om man skal i et lag der alle skal ta med seg en rett hver. Da lager du bare en større porsjon.

Hvis du søker opp capresesalat så får du opp tusenvis av bilder med store fine oppskjærte tomatskiver og mozzarella skjært i tilsvarende skiver, pent dandert på en tallerken. Jeg synes det er mye finere å skjære og rive alt i ulike former og størrelser og legge de litt kaotisk utover. Jeg foretrekker også å bruke småtomater i forskjellige farger, men bruk det du har eller får tak i.

Har du lyst på flere oppskrifter på salat? Trykk her for oppskrift på cæsarsalat

%d bloggers like this: