Jeg er veldig glad i påleggssalater og har vokst opp med italiensk salat som en betydelig del av kostholdet. Etterhvert som jeg ble eldre og interessen for mat vokste, begynte jeg å lage påleggssalater selv. Denne raske og enkle oppskriften gi deg en kjempegod tunfisksalat bare på få minutter.

Tunfisksalat

Jeg er veldig glad i påleggssalater og har vokst opp med italiensk salat som en betydelig del av kostholdet. Etterhvert som jeg ble eldre og interessen for mat vokste, begynte jeg å lage påleggssalater selv. Denne raske og enkle oppskriften gi deg en kjempegod tunfisksalat bare på få minutter.

Jeg er veldig glad i påleggssalater og har vokst opp med italiensk salat som en betydelig del av kostholdet. Etterhvert som jeg ble eldre og interessen for mat vokste, begynte jeg å lage påleggssalater selv. Denne raske og enkle oppskriften gir deg en kjempegod tunfisksalat bare på få minutter.

Ingredienser

  • 1 boks tunfisk i vann
  • 2 ss rødløk, finhakket
  • 1 ss majones
  • 2 ss crème fraiche
  • 1 ss bladpersille, hakket
  • 1 ss sylteagurk, finhakket
  • 1 ss stangselleri, finhakket
  • 4-5 dråper tabasco
  • sitronsaft
  • salt & pepper

Jeg er veldig glad i påleggssalater og har vokst opp med italiensk salat som en betydelig del av kostholdet. Etterhvert som jeg ble eldre og interessen for mat vokste, begynte jeg å lage påleggssalater selv. Denne raske og enkle oppskriften gi deg en kjempegod tunfisksalat bare på få minutter.

Hell vannet av tunfisken og ha den I en bolle sammen med løk, majones, creme fraiche, stangselleri, persille, sylteagurk og tabasco. Bland dette godt sammen. Smak til med sitronsaft, salt og pepper. Serveres på et stykke brød, i en salat eller mellom to brødskiver, en osteskive som du toaster i et toastjern. Da får du en Tuna melt sandwich.

Jeg er veldig glad i påleggssalater og har vokst opp med italiensk salat som en betydelig del av kostholdet. Etterhvert som jeg ble eldre og interessen for mat vokste, begynte jeg å lage påleggssalater selv. Denne raske og enkle oppskriften gi deg en kjempegod tunfisksalat bare på få minutter.

Tips: skyll og vask hermetikkboksen tunfisken kom fra og server salaten i denne.

Jeg er veldig glad i påleggssalater og har vokst opp med italiensk salat som en betydelig del av kostholdet. Etterhvert som jeg ble eldre og interessen for mat vokste, begynte jeg å lage påleggssalater selv. Denne raske og enkle oppskriften gi deg en kjempegod tunfisksalat bare på få minutter.

Har du lyst på en annen påleggsalat? Trykk her for oppskrift på eggesalat.OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Eller Trykk her for oppskrift på rødbetesalat

Rødbetsalat er deilig og billig tilbehør. Smaker fortreffelig på brødskive med leverpostei, lag en sandwich med svenske kjøttboller og rødbetesalat. Du kan ha det som tilbehør til svin eller kylling.

%d bloggers like this: