Pytt i panne er fantastisk restemat, man tar det man har for hånden, steker det i stekepanne og topper det gjerne med et speilegg. I denne oppskriften har jeg brukt rester fra helgens lammebog, men alt av kjøtt fungerer og har du ikke kjøtt så lager du den uten. Det blir godt det også.

Pytt i panne med rester fra påskens lammemiddag

Pytt i panne er fantastisk restemat, man tar det man har for hånden, steker det i stekepanne og topper det gjerne med et speilegg. I denne oppskriften har jeg brukt rester fra helgens lammebog, men alt av kjøtt fungerer og har du ikke kjøtt så lager du den uten. Det blir godt det også.

Pytt i panne er fantastisk restemat, man tar det man har for hånden, steker det i stekepanne og topper det gjerne med et speilegg. I denne oppskriften har jeg brukt rester fra lammebog, men alt av kjøtt fungerer og har du ikke kjøtt så lager du den uten. Det blir godt det også.

Ingredienser (4 pers)

  • 300g lammebog
  • 300g kokte poteter, i terninger
  • 2 stk kokte gulrøtter, i terninger
  • 2 stk kokte pastinakker i terninger
  • 1 stk løk, i terninger
  • salt & pepper

Topping

Ha kjøttet i pannen og stek det på høy varme slik at du får litt stekeskorpe på det, ta det av og legg til side. Ha i potetene og pastinakken, disse skal bli gjennomvarme og gjerne litt sprø. Ha i løk, gulrøtter og kjøttet og la dette surre til alt er gjennomvarmt.  Smak til med salt, pepper og dryss over litt ost. Toppes med speilegg. Godt brød hører også med.

Pytt i panne er fantastisk restemat, man tar det man har for hånden, steker det i stekepanne og topper det gjerne med et speilegg. I denne oppskriften har jeg brukt rester fra helgens lammebog, men alt av kjøtt fungerer og har du ikke kjøtt så lager du den uten. Det blir godt det også.

Denne retten smaker kjempegodt sammen med dette nøkkelostbrødet, trykk er du her så kommer du rett til oppskriften

En av planene for 2018 her i husholdningen er å bake mest mulig brød selv. Så langt har det godt bra og jeg har ikke kjøpt brød siden midten av desember.  Godt brød smaker veldig godt og når du lager det selv kan du tilsette akkurat hva du ønsker. Dessuten er det mye billigere enn det brødet du kjøper. Dette brødet er tilsatt karve og ost som gir det en veldig artig smak og osten gjør at brødet blir veldig saftig.

%d bloggers like this: