Spagetti med hvitløk og olje, dette er en rett som består av nettopp dette. Spagetti med hvitløk og olivenolje.. og litt til.. Dette er den ultimate fast fooden for meg, og en rett jeg ofte tyr til når konemor jobber kveldsvakt. Det at det går fort betyr på ingen måte at det smaker slikt, dette er en kjempegod rett. Prøv å lage spaghetti aglio e olio du også.

Spaghetti aglio e olio

Spagetti med hvitløk og olje, dette er en rett som består av nettopp dette. Spagetti med hvitløk og olivenolje.. og litt til.. Dette er den ultimate fast fooden for meg, og en rett jeg ofte tyr til når konemor jobber kveldsvakt. Det at det går fort betyr på ingen måte at det smaker slikt, dette er en kjempegod rett. Prøv å lage spaghetti aglio e olio du også.

Spagetti med hvitløk og olje, dette er en rett som består av nettopp dette. Spagetti med hvitløk og olivenolje.. og litt til.. Dette er den ultimate fast fooden for meg, og en rett jeg ofte tyr til når konemor jobber kveldsvakt. Det at det går fort betyr på ingen måte at det smaker slikt, dette er en kjempegod rett. Prøv å lage spaghetti aglio e olio du også.

Ingredienser (1 porsjon)

  • 100 g spagetti
  • 2-3 ss olivenolje
  • 1 fedd hvitløk, i tynne skiver
  • 1-2 peperoncino, finhakket (kan erstattes med vanlig tørket chiliflak)
  • 1 ss finhakket persillefinhakket persille
  • parmesan, revet
  • salt & pepper

Spagetti med hvitløk og olje, dette er en rett som består av nettopp dette. Spagetti med hvitløk og olivenolje.. og litt til.. Dette er den ultimate fast fooden for meg, og en rett jeg ofte tyr til når konemor jobber kveldsvakt. Det at det går fort betyr på ingen måte at det smaker slikt, dette er en kjempegod rett. Prøv å lage spaghetti aglio e olio du også.

Kok spaghetti etter anvisning på pakken. Ha olivenolje, hvitløk og peperoncino i en kald stekepanne, sett på middelsvarme og la oljen varmes sakte opp. Pass på at hvitløken ikke blir brent. Sil av vannet på spaghettien når den er ferdig kokt. Ha spaghettien over i stekepannen, dryss over persillen og bland det godt. Smakes til med litt salt og nykvernet pepper. Gi pastaen et dryss med nyrevet parmesan og server straks.

Spagetti med hvitløk og olje, dette er en rett som består av nettopp dette. Spagetti med hvitløk og olivenolje.. og litt til.. Dette er den ultimate fast fooden for meg, og en rett jeg ofte tyr til når konemor jobber kveldsvakt. Det at det går fort betyr på ingen måte at det smaker slikt, dette er en kjempegod rett. Prøv å lage spaghetti aglio e olio du også.

Har du lyst til å prøve flere av mine pastaretter? Trykk på bildene under for å komme rett til oppskriftene

Raske hverdagsmiddager som smaker mye er gull verdt. Denne pastaretten med spicy chorizopølse er laget i en fei og den smaker kjempegodt.
Pastaform med chorizo, broccoli og sopp
Dette er skikkelig fast food. Retten består av pasta, i dette tilfellet spaghetti og pesto. Dette er noe av det enkleste man kan lage og noe av det beste som finnes. Lager du pestoen selv, så blir det enda bedre. Trykk her for å se hvordan jeg lager hjemmelaget pesto.
Spaghetti med pesto
Pasta går det mye av her i huset. Pastaen i seg selv er kjempegod og så blir den bare enda bedre når man lager en god saus eller et godt tilbehør til. Dette er oppskriften på en hverdagsbolognese som går mye kjappere enn orginalen og jeg synes den er kjempegod.
Rask spaghetti bolognese
Det var tilbud på short ribs hos Anni's Pølsemakeri i Mathallen som er mitt foretrukne sted når jeg skal handle inn kjøtt. Short ribs er den fineste delen av bi-bringen hvor bena fortsatt sitter på. Short ribs er utmerket kjøtt å bruke som grytekjøtt. Kjøttet blir mørt og godt, mens bena gir fantastisk god smak i sausen. Her har jeg brukt short ribs til å lage en italiensk ragu som passer veldig bra til pasta, polenta eller som fyll i en lasagne. Det tar litt tid, men det er ikke mye arbeid.
Spaghetti med Ragù av shortribs
%d