Verdens kuleste iskaffe? Kaffe og tonic er svaret.

Kaffe og tonic

Verdens kuleste iskaffe? Kaffe og tonic er svaret.

Kaffe og tonic, sammen? Dette er kanskje den kuleste iskaffen som finnes. Det smaker skikkelig godt på varme dager som vi har hatt en god stund nå.  Tonicvann ble opprinnelig laget som medisin mot malaria og inneholder kinin som kan gi deg hodepine, øresus, synsproblemer og overdreven svette. Alt dette er kvaliteter jeg verdsetter i en god iskaffe. Humor(red.anm)

Ingredienser (2 glass)

  • 1 dl kaffe, nedkjølt
  • 2 dl iskald tonicvann
  • 2 never med isbiter
  • 2 kvister rosmarin

Verdens kuleste iskaffe? Kaffe og tonic er svaret.

Ha en god neve isbiter i et avkjølt glass. Hell over tonicvann. Fyll så på med kaffen, hel forsiktig så du ikke “slår” all kulsyren ut av tonicvannet. Pyntes tilslutt med en rosmarinkvist.

Hvilken iskaffe er din favoritt?

Verdens kuleste iskaffe? Kaffe og tonic er svaret.

Er du en purist og foretrekker en helt vanlig svart kaffe? Klikk her for å se hvordan jeg brygger kaffe.

Det finnes mange forskjellige måter å brygge kaffe på, og for mange så er den gode gamle kaffetrakteren den foretrukne måten å brygge kaffe på. Jeg er ekstremt opptatt av kaffe. Da snakker jeg både om bønner av absolutt beste kvalitet, utstyr og hvordan kaffen skal brygges. Her hjemme går det utelukkende i håndbrygg. Jeg har flere forskjellige innretninger jeg kan brygge på, men v60 fra Hario er min favoritt. Når alt klaffer så får du den beste kaffen du kan forestille deg. Denne metoden krever litt oppmerksomhet, litt utstyr og selvsagt den beste kaffen du kan få tak i.

%d bloggers like this: