Jeg har inngått et samarbeid med Sterk Saus, som er en nystartet bedrift som driver med nettopp, sterke sauser. Asle, mannen bak Sterk Saus hadde i flere år vært på jakt etter den perfekte chilisaus, der den rene chilismaken var det viktige. Etterhvert ble det til at han bestemte seg for å forsøke og lage chilisausen sin selv. Flere år med utvikling av oppskrifter har ført til at han nå nylig har lansert to sterke sauser. Rød Chili, en salsalignende saus og Habanero, som er en litt mer hissig hot sauce. Hele tanken bak disse produktene er å fremheve fruktigheten til chilien i langt større grad enn å gi deg brannsår i munnen. Produktene er 100% håndlagde og er helt frie for tilsetningsstoffer og konserveringsmidler. Jeg har testet disse produktene i noen uker nå, både som ingrediens i maten og som topping og jeg er frelst. Dette er den første i en liten serie av oppskrifter hvor jeg har brukt Sterk Saus sine produkter enten som topping eller som en ingrediens i retten. Her har jeg laget noe så enkelt som fiskekaker i pitabrød, med litt godt fyll og Rød Chili fra Sterk Saus som topping. Rask og enkel hverdagsmat, som også er populær hos barna.

Fiskekake i pitabrød med Sterk Saus

Jeg har inngått et samarbeid med Sterk Saus, som er en nystartet bedrift som driver med nettopp, sterke sauser. Asle, mannen bak Sterk Saus hadde i flere år vært på jakt etter den perfekte chilisaus, der den rene smaken av chili var det viktige. Etterhvert ble det til at han bestemte seg for å forsøke å lage chilisausen sin selv. Flere år med utvikling av oppskrifter, har ført til at han nå har lansert to sterke sauser. Rød Chili, en salsalignende saus og Habanero, som er en litt mer hissig hot sauce. Hele tanken bak disse produktene er å fremheve fruktigheten til chilien i langt større grad enn å gi deg brannsår i munnen. Produktene er 100% håndlagde og er helt frie for tilsetningsstoffer og konserveringsmidler. Jeg har testet disse produktene i noen uker nå, både som ingrediens i maten og som topping på forskjellige retter. Jeg er frelst.

Jeg har inngått et samarbeid med Sterk Saus, som er en nystartet bedrift som driver med nettopp, sterke sauser. Asle, mannen bak Sterk Saus hadde i flere år vært på jakt etter den perfekte chilisaus, der den rene chilismaken var det viktige. Etterhvert ble det til at han bestemte seg for å forsøke og lage chilisausen sin selv. Flere år med utvikling av oppskrifter har ført til at han nå nylig har lansert to sterke sauser. Rød Chili, en salsalignende saus og Habanero, som er en litt hissigere hot sauce. Hele tanken bak disse produktene er å fremheve fruktigheten til chilien i langt større grad enn å gi deg brannsår i munnen. Produktene er 100% håndlagde og er helt frie for tilsetningsstoffer og konserveringsmidler. Jeg har testet disse produktene i noen uker nå, både som ingrediens i maten og som topping og jeg er frelst.

Dette er den første i en liten serie av oppskrifter hvor jeg har brukt Sterk Saus sine produkter enten som topping eller som en ingrediens i retten. Her har jeg laget noe så enkelt som fiskekaker i pitabrød, med litt godt fyll og Rød Chili fra Sterk Saus som topping. Rask og enkel hverdagsmat, som også er populær hos barna.

Ingredienser

Varm fiskekakene litt i stekepannen. Jeg synes det smaker best med lune fiskekaker. Varm pitabrødene (jeg gjør det i ovnen eller i en brødrister) Smør en ss creme fraiche i bunnen av hvert pitabrød og dryss over en bitteliten klype salt og litt nykvernet pepper. Legg over et salatblad og noen epleskiver. Legg inn fiskekaken og noen agurkskiver over fiskekaken. Jeg hadde litt karse i vinduskarmen som jeg toppet det med. Til slutt heller du over litt Rød Chili. Ta gjerne med deg flasken med Sterk Saus til bordet, for du kommer til å få lyst på mer.

Jeg har inngått et samarbeid med Sterk Saus, som er en nystartet bedrift som driver med nettopp, sterke sauser. Asle, mannen bak Sterk Saus hadde i flere år vært på jakt etter den perfekte chilisaus, der den rene chilismaken var det viktige. Etterhvert ble det til at han bestemte seg for å forsøke og lage chilisausen sin selv. Flere år med utvikling av oppskrifter har ført til at han nå nylig har lansert to sterke sauser. Rød Chili, en salsalignende saus og Habanero, som er en litt mer hissig hot sauce. Hele tanken bak disse produktene er å fremheve fruktigheten til chilien i langt større grad enn å gi deg brannsår i munnen. Produktene er 100% håndlagde og er helt frie for tilsetningsstoffer og konserveringsmidler. Jeg har testet disse produktene i noen uker nå, både som ingrediens i maten og som topping og jeg er frelst. Dette er den første i en liten serie av oppskrifter hvor jeg har brukt Sterk Saus sine produkter enten som topping eller som en ingrediens i retten. Her har jeg laget noe så enkelt som fiskekaker i pitabrød, med litt godt fyll og Rød Chili fra Sterk Saus som topping. Rask og enkel hverdagsmat, som også er populær hos barna.

Har du lyst til å prøve disse sausene så trykker du her for å bestille.

Jeg har inngått et samarbeid med Sterk Saus, som er en nystartet bedrift som driver med nettopp, sterke sauser. Asle, mannen bak Sterk Saus hadde i flere år vært på jakt etter den perfekte chilisaus, der den rene chilismaken var det viktige. Etterhvert ble det til at han bestemte seg for å forsøke og lage chilisausen sin selv. Flere år med utvikling av oppskrifter har ført til at han nå nylig har lansert to sterke sauser. Rød Chili, en salsalignende saus og Habanero, som er en litt hissigere hot sauce. Hele tanken bak disse produktene er å fremheve fruktigheten til chilien i langt større grad enn å gi deg brannsår i munnen. Produktene er 100% håndlagde og er helt frie for tilsetningsstoffer og konserveringsmidler. Jeg har testet disse produktene i noen uker nå, både som ingrediens i maten og som topping og jeg er frelst.

Dette innlegget er skrevet som en del av mitt samarbeid med Sterk Saus, som lager chilisausene Rød Chili og Habanero. Chilisausene til Sterk Saus er 100% håndlagde og 100% fri for tilsetningsstoffer.

Hot er godt!

%d