Jeg og Sterk Saus ønsker å feire vårt lille samarbeid med å dele litt av denne kjempegode sausen med noen av dere. Jeg og Sterk Saus skal trekke ut hver vår vinner, som hver får en en flaske med Rød Chili og en flaske med Habanero i posten. Det eneste du trenger å gjøre er å følge Hyggelig mat og Sterk Saus på Instagram, samt fortelle oss i kommentarfeltet hva du vil bruke sausen til. Tag gjerne inn noen chiliglade venner også om du ønsker å spre litt chiliglede. Her har du en oppskrift på chilimarinerte osteterninger. I denne oppskriften har jeg brukt Rød Chili fra Sterk Saus, som er en forholdsvis mild chilisaus, men den smaker veldig fruktig og godt. Disse osteterningene er kjempegode å ha i en salat eller som snacks på et tapasbord eller lignende.

Chilimarinerte osteterninger og en liten giveaway

[annonse] Jeg og Sterk Saus ønsker å feire vårt samarbeid, med å dele litt av denne kjempegode sausen med noen av dere. Jeg og Sterk Saus skal trekke ut hver vår vinner, som hver får en flaske med Rød Chili og en flaske med Habanero i posten. Det eneste du trenger å gjøre er å følge Hyggelig mat og Sterk Saus på Instagram, samt fortelle oss i kommentarfeltet hva du vil bruke sausen til. Tag gjerne inn noen chiliglade venner også om du ønsker å spre litt chiliglede. Vinnerne blir trukket og annonsert på Instagram fredag 28. september kl 18:00.

Jeg og Sterk Saus ønsker å feire vårt lille samarbeid med å dele litt av denne kjempegode sausen med noen av dere. Jeg og Sterk Saus skal trekke ut hver vår vinner, som hver får en en flaske med Rød Chili og en flaske med Habanero i posten. Det eneste du trenger å gjøre er å følge Hyggelig mat og Sterk Saus på Instagram, samt fortelle oss i kommentarfeltet hva du vil bruke sausen til. Tag gjerne inn noen chiliglade venner også om du ønsker å spre litt chiliglede. Her har du en oppskrift på chilimarinerte osteterninger. I denne oppskriften har jeg brukt Rød Chili fra Sterk Saus, som er en forholdsvis mild chilisaus, men den smaker veldig fruktig og godt. Disse osteterningene er kjempegode å ha i en salat eller som snacks på et tapasbord eller lignende.

Her har du en oppskrift på chilimarinerte osteterninger. I denne oppskriften har jeg brukt Rød Chili fra Sterk Saus, som er en forholdsvis mild chilisaus, men den smaker veldig fruktig og godt. Disse osteterningene er kjempegode å ha i en salat eller som snacks på et tapasbord eller lignende.

Jeg og Sterk Saus ønsker å feire vårt lille samarbeid med å dele litt av denne kjempegode sausen med noen av dere. Jeg og Sterk Saus skal trekke ut hver vår vinner, som hver får en en flaske med Rød Chili og en flaske med Habanero i posten. Det eneste du trenger å gjøre er å følge Hyggelig mat og Sterk Saus på Instagram, samt fortelle oss i kommentarfeltet hva du vil bruke sausen til. Tag gjerne inn noen chiliglade venner også om du ønsker å spre litt chiliglede. Her har du en oppskrift på chilimarinerte osteterninger. I denne oppskriften har jeg brukt Rød Chili fra Sterk Saus, som er en forholdsvis mild chilisaus, men den smaker veldig fruktig og godt. Disse osteterningene er kjempegode å ha i en salat eller som snacks på et tapasbord eller lignende.

Ingredienser (1 glass)

  • 150g gulost, i terning på ca 1×1 cm
  • 2-3 ss Rød Chili fra Sterk Saus
  • nøytral olje

Jeg og Sterk Saus ønsker å feire vårt lille samarbeid med å dele litt av denne kjempegode sausen med noen av dere. Jeg og Sterk Saus skal trekke ut hver vår vinner, som hver får en en flaske med Rød Chili og en flaske med Habanero i posten. Det eneste du trenger å gjøre er å følge Hyggelig mat og Sterk Saus på Instagram, samt fortelle oss i kommentarfeltet hva du vil bruke sausen til. Tag gjerne inn noen chiliglade venner også om du ønsker å spre litt chiliglede. Her har du en oppskrift på chilimarinerte osteterninger. I denne oppskriften har jeg brukt Rød Chili fra Sterk Saus, som er en forholdsvis mild chilisaus, men den smaker veldig fruktig og godt. Disse osteterningene er kjempegode å ha i en salat eller som snacks på et tapasbord eller lignende.

Ha ost og chilisaus i en bolle, rør litt rundt slik at all osten blir helt dekket med chilisaus. Ha osten over i et sterilt glass med lokk. Hell chilisausen som er igjen i bollen. Hell olje i glasset, helt til all osten er dekket. Skru igjen lokket og la gjerne osten stå noen dager i kjøleskapet før bruk.

Tips: Når du har spist opp osten, så kan du bruke chilioljen som er igjen i glasset på pizzaen, eller som en dressing på salaten. Kjempegodt.

Ønsker du å bestille noen av disse sausene så kan du klikke her

Dette innlegget er skrevet som en del av mitt samarbeid med Sterk Saus, som lager chilisausene Rød Chili og Habanero. Chilisausene til Sterk Saus er 100% håndlagde og 100% fri for tilsetningsstoffer.

Hot er godt!

%d bloggers like this: