Kanelbollens dag!

4. oktober er  kanelbollens dag, en markering vi kan takke våre svenske naboer for. Festdagen oppstod som en del av en sukkerprodusents 40 års jubileum i 1999. Kanelboller kommer i mange former og varianter. Her har du to av mine oppskrifter på kanelboller. En vanlig oppskrift på vanlige kanelsnurrer og en amerikanskinspirert cinnamon bun variant i form. Trykker du på bildene kommer du rett til oppskriftene.

I dag er det kanelbollens dag, en markering vi kan takke våre svenske naboer for. Festdagen oppstod som en del av en sukkerprodusents 40 års jubileum. Kanelboller kommer i mange former og varianter. Her har du to av mine oppskrifter på kanelboller. En vanlig oppskrift på vanlie kanelsnurrer og en amerikanskinspirert cinnamon bun variant i form. Trykker du på bildene kommer du rett til oppskriftene.
Deilig tradisjonelle kanelsnurrer

I dag er det kanelbollens dag, en markering vi kan takke våre svenske naboer for. Festdagen oppstod som en del av en sukkerprodusents 40 års jubileum. Kanelboller kommer i mange former og varianter. Her har du to av mine oppskrifter på kanelboller. En vanlig oppskrift på vanlie kanelsnurrer og en amerikanskinspirert cinnamon bun variant i form. Trykker du på bildene kommer du rett til oppskriftene.

I dag er det kanelbollens dag, en markering vi kan takke våre svenske naboer for. Festdagen oppstod som en del av en sukkerprodusents 40 års jubileum. Kanelboller kommer i mange former og varianter. Her har du to av mine oppskrifter på kanelboller. En vanlig oppskrift på vanlie kanelsnurrer og en amerikanskinspirert cinnamon bun variant i form. Trykker du på bildene kommer du rett til oppskriftene.
Amerikanskinspirerte cinnamon rolls

Hvordan feirer du kanelbollens dag? Skal du bake selv eller har du et sted hvor du får tak i gode kanelboller?

 

 

 

%d bloggers like this: