Hvis du begynner å bli litt lei av julemat så bør du sjekke ut denne oppskriften. One pot wonders er en helt genial måte å lage mat på. Prinsippet er at du skal lage en skikkelig smakfull middag hvor alt går oppi samme gryten. Da blir det minimalt med oppvask og arbeidsinnsatsen du legger ned blir også minimal. Dette passer perfekt i julen hvor man kanskje ikke har lyst til å stå timesvis på kjøkkenet. Her har jeg laget en one pot pasta med tomatsaus som inneholder spinat og chorizo, jeg har toppet herligheten med mozzarella. Jeg har brukt min Le Creuset stekegryte som passer perfekt til å lage one pot pasta.

One pot pasta med chorizo, mozzarella og tomatsaus

[annonse] Hvis du begynner å bli litt lei av julemat og heller ikke har lyst til å stå så på kjøkkenet hele dagen, da bør du sjekke ut denne oppskriften. One pot wonders er en helt genial måte å lage mat på. Prinsippet er at du skal lage en ordentlig smakfull middag, hvor alt går oppi samme gryten. Da blir det minimalt med oppvask og arbeidsinnsatsen du legger ned blir også minimal. Her har jeg laget en one pot pasta med tomatsaus som inneholder spinat og chorizo, jeg har toppet herligheten med mozzarella. Jeg har brukt min Le Creuset stekegryte som passer perfekt til å lage one pot pasta.

 Hvis du begynner å bli litt lei av julemat så bør du sjekke ut denne oppskriften. One pot wonders er en helt genial måte å lage mat på. Prinsippet er at du skal lage en skikkelig smakfull middag hvor alt går oppi samme gryten. Da blir det minimalt med oppvask og arbeidsinnsatsen du legger ned blir også minimal. Dette passer perfekt i julen hvor man kanskje ikke har lyst til å stå timesvis på kjøkkenet. Her har jeg laget en one pot pasta med tomatsaus som inneholder spinat og chorizo, jeg har toppet herligheten med mozzarella. Jeg har brukt min Le Creuset stekegryte som passer perfekt til å lage one pot pasta.

 Ingredienser (4 pors)

 • 500 g pasta, jeg brukte rigatoni
 • 225 g chorizopølse, grovhakket
 • 1 rødløk, i terninger
 • 1 god neve spinat, grovhakket
 • 2 fedd hvitløk, finhakket
 • 2 bokser cherrytomater
 • 1 ss tomatpuré
 • 1 ts sukker
 • 8 dl oksekraft
 • 1 mozzarella
 • salt & pepper
 • 1 neve grovhakket basilikum, til topping
 • revet parmesan, til topping

 Hvis du begynner å bli litt lei av julemat så bør du sjekke ut denne oppskriften. One pot wonders er en helt genial måte å lage mat på. Prinsippet er at du skal lage en skikkelig smakfull middag hvor alt går oppi samme gryten. Da blir det minimalt med oppvask og arbeidsinnsatsen du legger ned blir også minimal. Dette passer perfekt i julen hvor man kanskje ikke har lyst til å stå timesvis på kjøkkenet. Her har jeg laget en one pot pasta med tomatsaus som inneholder spinat og chorizo, jeg har toppet herligheten med mozzarella. Jeg har brukt min Le Creuset stekegryte som passer perfekt til å lage one pot pasta.

Ha alle ingredienser bortsett mozzarellaen i en stor gryte. Gi det et oppkok og la det småkoke i 10-15 minutter til pastaen er al dente. Koketiden vil variere litt fra hvordan pasta du bruker.  Smak etter 10 minutter og gi den noen minutter til. Rør noen ganger underveis. Smak til med salt og pepper. Bryt opp mozzarella i småbiter og dytt den ned i pastaen. Legg på lokket og la den stå et minutt eller to så osten smelter. Serveres i dype skåler med et raust dryss med revet parmesan og litt hakket basilikum.

 Hvis du begynner å bli litt lei av julemat så bør du sjekke ut denne oppskriften. One pot wonders er en helt genial måte å lage mat på. Prinsippet er at du skal lage en skikkelig smakfull middag hvor alt går oppi samme gryten. Da blir det minimalt med oppvask og arbeidsinnsatsen du legger ned blir også minimal. Dette passer perfekt i julen hvor man kanskje ikke har lyst til å stå timesvis på kjøkkenet. Her har jeg laget en one pot pasta med tomatsaus som inneholder spinat og chorizo, jeg har toppet herligheten med mozzarella. Jeg har brukt min Le Creuset stekegryte som passer perfekt til å lage one pot pasta.

Dette innlegget er laget som en del av mitt samarbeid med Le Creuset, En fransk produsent av kvalitetsvarer innen støpejernsgryter, panner, stentøy og annet kjøkkenutstyr.

 Hvis du begynner å bli litt lei av julemat så bør du sjekke ut denne oppskriften. One pot wonders er en helt genial måte å lage mat på. Prinsippet er at du skal lage en skikkelig smakfull middag hvor alt går oppi samme gryten. Da blir det minimalt med oppvask og arbeidsinnsatsen du legger ned blir også minimal. Dette passer perfekt i julen hvor man kanskje ikke har lyst til å stå timesvis på kjøkkenet. Her har jeg laget en one pot pasta med tomatsaus som inneholder spinat og chorizo, jeg har toppet herligheten med mozzarella. Jeg har brukt min Le Creuset stekegryte som passer perfekt til å lage one pot pasta.

%d bloggers like this: