Tiktok wrap hack har vært en av de store trendene på nettet, og det med rette. Det er en veldig enkel og genial teknikk for å lage en skikkelig god snack. Lærer du deg teknikken med tiktok wrap hack, kan du variere smakene inn i det uendelige.

Tiktok wrap hack

Tiktok wrap hack har vært en av de store trendene på nettet, og det med rette. Det er en veldig enkel og genial teknikk for å lage en skikkelig god snack. Lærer du deg teknikken med tiktok wrap hack, kan du variere smakene inn i det uendelige. Her får du tips til tre forskjellige smakskombinasjoner.

Texmex

 • tacokjøttdeig
 • ost
 • ruccola
 • tomater
 • jalapeño
 • tortillachips
 • rømme

Pizza

 • ost
 • skinke
 • pizzasaus
 • rucola
 • oregano

Dessert

 • jordbær
 • banan
 • nugatti
 • marshmallow
 • hasselnøtter

Teknikken går ut på at du kutter et snitt fra midten av tortillaen og ut i en av kantene. Deretter fordeler du ingrediensene utover. Jeg anbefaler at du tar osten eller det som trenger mest varme på de to sidene du bretter til sist. Disse sidene vil bli de sidene som kommer på utsiden og vil derfor være de som kommer i kontakt med stekepannen.

Ha et hyggelig måltid

Har du lyst til å bli inspirert? Trykk på bildene under for å komme rett til oppskriftene

Croque monsieur er opprinnelig en fransk rett som ble servert som snacks på caféer etc. Brød, med ostesaus, ost og skinke, dette er gode saker.
Croque monsieur
Her kommer en rask liten hverdagsdessert. Eplepai, laget på noen og tyve minutter.  2-3 minutter med lett arbeid, resten av tiden er paien i ovnen og du kan gå rundt og glede deg til paien er klar. Siden det er sesong for norske epler så bør du selvsagt bruke de.
Superraske eplepaier

%d