Dalgona – Iskaffe fra Sør-Korea

Nå i varmen er det godt med noe kaldt å leske seg på. Dalgona er en iskaffe som stammer fra Sør-Korea. Det er veldig enkelt å lage dalgona, få ingredienser og ikke store jobben. Du er bare minutter unna en deilig iskald dalgona.

Ingredienser (1 porsjon)

  • 1 ss frysetørket kaffepulver
  • 1 ss sukker
  • 1 ½ ss kokende vann
  • 2 dl melk
  • 8-10 stk isbiter
  • kanel
Nå i varmen er det godt med noe kaldt å leske seg på. Dalgona er en iskaffe som stammer fra Sør-Korea. Det er veldig enkelt å lage dalgona, få ingredienser og ikke store jobben. Du er bare minutter unna en deilig iskald dalgona.

Ha kaffepulver, sukker og vann i en bolle. Pisk innholdet til du får en stiv krem. Dette tar et minutt eller to. Du kan bruke en håndmikser, men jeg synes det er mindre jobb med en vanlig visp. Ha isbiter i et glass, hell over melken. Topp med kaffekremen. Dryss over litt kanel og avslutt med å stikk et sugerør ned i iskaffen. Vips så har du laget deg en dalgona.

Nå i varmen er det godt med noe kaldt å leske seg på. Dalgona er en iskaffe som stammer fra Sør-Korea. Det er veldig enkelt å lage dalgona, få ingredienser og ikke store jobben. Du er bare minutter unna en deilig iskald dalgona.

Ha et hyggelig måltid

Har du lyst på flere oppskrifter på iskaffe? Trykk på bildene under

Verdens kuleste iskaffe? Kaffe og tonic er svaret.
Kaffe med tonic og rosmarin
iskaffe
Iskaffe
%d bloggers like this: