Marinert fetaost med Ybarra olivenolje

På en varm sommerdag er det godt med lett mat. Da er ulike salater midt i blinken. Jeg er veldig glad i å ha ost i mine salater. Her har du en fantastisk enkel oppskrift på marinert fetaost med Ybarra olivenolje. Ybarra olivenolje er en ypperlig stekeolje, men du kan også bruke den dressinger, marinader etc..  Se etter Ybarra olivenolje neste gang du er på jakt etter en god allround olivenolje.

Ingredienser

  • 200 g fetaost, i terninger
  • 1 stilk rosmarin
  • 5 stilker timian
  • 2 fedd hvitløk, fin snittet
  • 1 chili, finsnittet
  • 1 ss rosépepper
  • Ybarra olivenolje
På en varm sommerdag ønsker man seg gjerne noe lett mat. Da er ulike salater midt i blinken. Jeg er veldig glad i å ha ost i mine salater. Her har du en fantastisk enkel oppskrift på marinert fetaost med Ybarra olivenolje. Ybarra olivenolje er en ypperlig stekeolje, men du kan også bruke den dressinger, marinader etc..  Se etter Ybarra olivenolje neste gang du er på jakt etter en god allround olivenolje.

Finn frem et rent norgesglass, gammelt syltetøyglass eller lignende. Legg alle ingrediensene lagvis. Fyll til slutt opp glasset med olivenolje fra Ybarra. Vips så har du marinert fetaost med Ybarra olivenolje. Kan spises med en gang, men har godt av noen dager i kjøleskapet før bruk, da får smakene satt seg litt. Oljen kan bli litt grumsete når den står på kjøl, dette er helt normalt og påvirker ikke smaken i det hele tatt.

Tips: oljen i glasset har tatt masse smak fra ingrediensene og er kjempegod som salatdressing.

Tips2: lag forskjellige smakskombinasjoner ved bytte ut rosmarin og timian med andre urter. Soltørkede tomater og hele oliven er også supert å ha i

På en varm sommerdag ønsker man seg gjerne noe lett mat. Da er ulike salater midt i blinken. Jeg er veldig glad i å ha ost i mine salater. Her har du en fantastisk enkel oppskrift på marinert fetaost med Ybarra olivenolje. Ybarra olivenolje er en ypperlig stekeolje, men du kan også bruke den dressinger, marinader etc.. Se etter Ybarra olivenolje neste gang du er på jakt etter en god allround olivenolje.

Ha et hyggelig måltid

Dette innlegget er en del av et samarbeid jeg har med Haugen-gruppen. Er du nysgjerrig på hvilke andre produkter de importerer, så kan du lese mer om dette på Haugen-Gruppens hjemmeside

Ønsker du å bli inspirert? Trykk på bildene under

Er du ute etter en liten salat i matpakken, til picnicen eller som tilbehør til grillmat? Prøv denne bønnesalaten. Du lager den på et par minutter og den smaker kjempegodt.
Bønnesalat
Jeg var nylig innom Aukrust gard og urteri, en biodynamisk gård like utenfor Lom nylig. På gårdsutsalget der kjøpte jeg meg en nydelig knutekål. Og jeg bestemte meg med en gang for at dette skulle bli en coleslaw, eller knutekålslaw for å være mer nøyaktig. Resultatet ble kjempebra.
Knutekålslaw
%d bloggers like this: