Når man skal lage seg en god hamburger må man ha en god hamburgerdressing. Her har du min favoritt. Den inneholder i hovedsak majones og Heinz ketchup og Heinz sennep i tillegg til litt andre godsaker. Dette er en hamburgerdressing som er spesielt god på en klassisk cheeseburger.

Min beste hamburgerdressing med Heinz ketchup og sennep

Når man skal lage seg en god hamburger, må man ha en god hamburgerdressing. Her har du min favoritt. Den inneholder i hovedsak majones og Heinz ketchup og Heinz sennep i tillegg til litt andre godsaker. Dette er en hamburgerdressing som er spesielt god på en klassisk cheeseburger.

Ingredienser

  • 1 ss Heinz sennep
  • 1 ss Heinz Ketchup
  • 3 ss majones
  • 2 ts agurkrelish
  • ½ ts løkpulver
  • ½ ts hvitløkpulver
  • ½ ts paprikapulver
  • noen dråper tabasco
Når man skal lage seg en god hamburger må man ha en god hamburgerdressing. Her har du min favoritt. Den inneholder i hovedsak majones og Heinz ketchup og Heinz sennep i tillegg til litt andre godsaker. Dette er en hamburgerdressing som er spesielt god på en klassisk cheeseburger.

Ha alle ingredienser i en bolle og bland det godt sammen. Er klar til bruk med en gang, men la den gjerne få en liten halvtime på seg slik at smakene får satt seg litt.

Tips: Denne dressingen er super som dip til pommes frites

Når man skal lage seg en god hamburger må man ha en god hamburgerdressing. Her har du min favoritt. Den inneholder i hovedsak majones og Heinz ketchup og Heinz sennep i tillegg til litt andre godsaker. Dette er en hamburgerdressing som er spesielt god på en klassisk cheeseburger.

Ha et hyggelig måltid

Dette innlegget er en del av et samarbeid jeg har med Haugen-gruppen. Er du nysgjerrig på hvilke andre produkter de importerer, så kan du lese mer om dette på Haugen-Gruppens hjemmeside

Ønsker du å bli inspirert? Trykk på bildene under

%d bloggers like this: