Raske, enkle og gode hverdagsretter er alltid flott å ha på repertoaret. Dette er en rask kyllingsuppe som faller i denne kategorien. Får å slippe å koke kraft, bruker jeg kyllingfond fra Touch of Taste. Da får du en god kraft som smaker kylling.

Rask kyllingsuppe med Touch of Taste kyllingfond

Raske, enkle og gode hverdagsretter er alltid flott å ha på repertoaret. Dette er en rask kyllingsuppe som faller i denne kategorien. Får å slippe å koke kraft, bruker jeg kyllingfond fra Touch of Taste. Da får du en god kraft som smaker kylling.

Ingredienser (4 porsjoner)

 • 2 ½ liter vann
 • 8 ss Touch of Taste kyllingfond
 • 4 stk gulrøtter, i skiver
 • 2 stk stenger stangselleri, i skiver
 • 2 stk laurbærblader
 • 6 stilker timian
 • 1 ts sukker
 • 1 stk grillet kylling, plukket og revet i små biter
 • 300 g pasta, kokt etter anvisning på pakken
 • sitron, saften
 • salt & pepper
 • 1 kvast dill, finhakket
Raske, enkle og gode hverdagsretter er alltid flott å ha på repertoaret. Denne kyllingsuppen er en slik rett. Får å slippe å koke kraft, bruker jeg kyllingfond fra Touch of Taste. Da får du en god kraft som smaker kylling.

Finn frem en romslig kjele. Ha i vann, Touch of Taste kyllingfond, gulrøtter, stangselleri, laurbærblader, timian og sukker. Gi det et oppkok, skru ned varmen og la det småkoke til grønnsakene er møre. Når grønnsakene er møre, har du i kylling og pasta. La dette trekke til kyllingen og pastaen er gjennomvarmt. Smak til med litt sitronsaft, salt, pepper og eventuelt litt mer kyllingfond ved behov. Rett før servering, har du i dillen.

Tips: Sjekk ut de andre variantene fra Touch of Taste. Jeg bruker disse som baser til mange av mine supper og sauser

Raske, enkle og gode hverdagsretter er alltid flott å ha på repertoaret. Denne kyllingsuppen er en slik rett. Får å slippe å koke kraft, bruker jeg kyllingfond fra Touch of Taste. Da får du en god kraft som smaker kylling.Raske, enkle og gode hverdagsretter er alltid flott å ha på repertoaret. Denne kyllingsuppen er en slik rett. Får å slippe å koke kraft, bruker jeg kyllingfond fra Touch of Taste. Da får du en god kraft som smaker kylling.

Ha et hyggelig måltid

Dette innlegget er en del av et samarbeid jeg har med Haugen-gruppen. Er du nysgjerrig på hvilke andre produkter de importerer, så kan du lese mer om dette på Haugen-Gruppens hjemmeside

Ønsker du å bli inspirert? Trykk på bildene under

Dette er en nydelig kremet kyllingsuppe, full av godsaker. Masse deilige grønnsaker, kyllingkjøtt og estragon som gir kyllingsuppen en helt særegen smak.
Kremet kyllingsuppe
Jeg er veldig glad i supper. Det er enkel og rask mat, som med enkle grep blir helt fantastisk smaksrikt. En god suppe er også noe som virkelig passer i årstiden vi nå befinner oss i. Her har jeg laget en variant av en Mulligatawnysuppe, som mange kanskje kjenner igjen som suppen, Grevinnen blir servert av hovmesteren, lille julaften hvert år. Suppen består av veldig mange forskjellige ingredienser. Jeg har forenklet den litt. Jeg kjører dessuten suppen glatt med en stavmikser. Før jeg avslutter med linser og kylling.
En slags mulligatawny
Kyllinggryte fra Bali er en favoritt hos mange. Kylling i en kremet saus med karri, Biter av epler og ananas gir en friskhet og en god syre. Prøv å lag den selv, da blir den kjempegod. 
Kyllinggryte fra Bali

%d bloggers like this: