Pytt i panne er en fantastisk måte å bli kvitt rester på. Du kan bruke om trent alt i en pytt i panne. Her har jeg pølser og ris jeg vil bli kvitt. Det finnes ingen regler når du lager pytt i panne. Du bruker det du har og det du liker.

Pytt i panne med pølser og ris

Pytt i panne er en fantastisk måte å bli kvitt rester på. Du kan bruke om trent alt i en pytt i panne. Her har jeg pølser og ris jeg vil bli kvitt. Det finnes ingen regler når du lager pytt i panne. Du bruker det du har og det du liker.

Ingredienser (4 porsjoner)

 • 300g Pølser, skiver
 • 1 purre, finsnittet
 • 1 rød paprika, i små terninger
 • 1 gul paprika, i små terninger
 • 1 grønn paprika, i små terninger
 • 2 stilker stangselleri, finsnittet
 • 300g villris, kokt (kan erstattes med alle typer ris)
 • 2-3 stilker timian
 • 1 ts røkt paprikapulver
 • salt & pepper
 • 4 stk egg

Ha litt olje i en varm panne, stek pølsene til de så vidt begynner å bli gylne. Ha i purre, paprika og stangselleri. La dette surre i 5 minutters tid, grønnsakene skal begynne å bli myke. Ha i ris, timian og røkt paprikapulver og bland dette godt sammen. Varm opp risen under omrøring.  Stek eggene i en panne med litt olje. Dryss litt paprikapulver over eggene. Serveres når eggene er klare.

Pytt i panne er en fantastisk måte å bli kvitt rester på. Du kan bruke om trent alt i en pytt i panne. Her har jeg pølser og ris jeg vil bli kvitt. Det finnes ingen regler når du lager pytt i panne. Du bruker det du har og det du liker.

Ha et hyggelig måltid

Ønsker du å bli inspirert? Trykk på bildene under

Pytt i panne er fantastisk restemat, man tar det man har for hånden, steker det i stekepanne og topper det gjerne med et speilegg. I denne oppskriften har jeg brukt rester fra helgens lammebog, men alt av kjøtt fungerer og har du ikke kjøtt så lager du den uten. Det blir godt det også.
Pytt i panne med lammebog
Eggs benedict tror jeg må være verdens beste eggerett. Asparges, røkt skinke, posjert egg på en deilig skive smørstekt brød, toppet med deilig hollandaisesaus. Jeg får vann i munnen bare av å tenke på det. Her er det mye som skjer på en gang, så det er lurt å gjøre alt klart på forhånd. Hva med å imponere familien, med eggs benedict til helgebrunchen?
Eggs benedict
Hvordan steke bacon? Jeg steker mitt bacon i ovnen, det bør du også.
Slik steker du bacon
%d bloggers like this: